Aquesta plana utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. D'acord Més Informació.
notícies notícies

Carnestoltes 2012

Cartell Carnestoltes 2012

El carnestoltes torna als carrers del centre de pego

El pròxim 18 de febrer celebrarem el Carnestoltes a Pego. Enguany tornem als inicis de la festa quan els carrers del poble s’omplien de festa i de gent. Hem de recuperar una de les nostres festes més autèntiques sempre tenint respecte pel poble i pel veïns.

Enguany s’ha tornat a fer concurs de cartells per a representar la nostra festa, s’han presentat una vintena de propostes d’un nivell prou important, i finalment el dia 17 de desembre el jurat, composat pels Regidors de Cultura i de Festes, i tres experts, van donar com a guanyador a FRANCISCO J. IRIGARAY LOREA, amb l’obra “Enigmàtica i Seductora”, dues característiques de la màgica nit de Carnestoltes.

D’altra banda, tota la gent que vulga posar una barra al carrer la Nit de Carnestoltes haurà d’omplir la sol·licitud i presentar-la a l’Ajuntament, una vegada les tinga’m totes organitzarem la seua ubicació, tal i com ho expliquem al document adjunt a la sol·licitud. El període de presentació serà des del dia 9 fins el 23 de gener, ambdós inclosos. Fora d’aquests dies no s’acceptarà cap proposta. Podeu descarregar-se els documents ací, o recollir una còpia a l’Ajuntament.

Qualsevol dubte o qüestió, dirigir-se a la Regidoria de Festes (2on pis Ajuntament).

GAUDIM DE L’AUTÈNTIC CARNESTOLTES A PEGO.

Documents adjunts