notícies notícies

Carnestoltes 2012

Cartell Carnestoltes 2012

El carnestoltes torna als carrers del centre de pego

El pròxim 18 de febrer celebrarem el Carnestoltes a Pego. Enguany tornem als inicis de la festa quan els carrers del poble s’omplien de festa i de gent. Hem de recuperar una de les nostres festes més autèntiques sempre tenint respecte pel poble i pel veïns.

Enguany s’ha tornat a fer concurs de cartells per a representar la nostra festa, s’han presentat una vintena de propostes d’un nivell prou important, i finalment el dia 17 de desembre el jurat, composat pels Regidors de Cultura i de Festes, i tres experts, van donar com a guanyador a FRANCISCO J. IRIGARAY LOREA, amb l’obra “Enigmàtica i Seductora”, dues característiques de la màgica nit de Carnestoltes.

D’altra banda, tota la gent que vulga posar una barra al carrer la Nit de Carnestoltes haurà d’omplir la sol·licitud i presentar-la a l’Ajuntament, una vegada les tinga’m totes organitzarem la seua ubicació, tal i com ho expliquem al document adjunt a la sol·licitud. El període de presentació serà des del dia 9 fins el 23 de gener, ambdós inclosos. Fora d’aquests dies no s’acceptarà cap proposta. Podeu descarregar-se els documents ací, o recollir una còpia a l’Ajuntament.

Qualsevol dubte o qüestió, dirigir-se a la Regidoria de Festes (2on pis Ajuntament).

GAUDIM DE L’AUTÈNTIC CARNESTOLTES A PEGO.

Documents adjunts