notícies notícies

Escoleta d'estiu 2012

Volta a Peu 2012

La REGIDORIA D’ESPORTS, amb la col.laboració en la REGIDORIA DE SERVEIS SOCIALS, ha creat un projecte D’ESCOLA D’ESTIU que va dirigit als xiquets del poble, és a dir des de els 3 anys fins als 14 anys. Mitjançant aquesta amplia franja, els alumnes podran gaudir dels jocs i activitats proposades.

Es realitzen diferents activitats esportives i no sempre la mateixa. El que es vol fer es donar a conèixer diferents esports reglats, com ara, el balonmano, volley i futbol sala i després altres de recreatius, com ara, les indiaques, el freesbe, el paracaigudes,… per a que els xiquets observen que hi ha moltes maneres de fer activitat física. A més de realitzar tallers i cursos relacionats en l’oci, el reciclatge, el temps lliure i la salut dels xiquets.

El que s’ha intentat fer és diferents tipus d’activitats per a que els xiquets siguen coneixedors de que hi ha molts tipus d’esports i la pràctica port ser molt variada. El que s’ha de intentar fer es que no siga competitiu si no ha de ser recreatiu i divertit.

L’escola d’estiu es realitzarà des del 2 de juliol fins el 17 d’agost. En horari de 09:00 h fins les 14:00 h. Es pot triar el temps que volen participar i de la mateixa manera canvien els preus. Hi ha tres trams de temps:

  • Des del 2 fins el 13 de juliol. (15 dies)
  • Des del 2 fins el 31 de juliol ( 1 mes)
  • Des del 2 de juliol fins el 17 d’agost (1 mes i mig)

Grups de alumnes, aproximadament entre 10 i 15 xiquets per cada grup d’edat. Es faran manualitats, esport al pavelló segons l’edat, visita a instal·lacions del poble (casa de cultura, biblioteca, Ajuntament..), classes de natació, circuits de patinatge i bicicleta, escalada en rocòdrom, excursions, cursos de muntatge de tendes d’acampada, tallers de nutrició,.. Els divendres s’intentarà realitzar una activitat que duri tot el matí i que siga diferent a la resta de la setmana.

INSCRIPCIONS A PARTIR DEL DILLUNS 7 DE MAIG FINS EL 22 DE JUNY DE 2012 (REGIDORIA D’ESPORTS 2on PIS AJUNTAMENT DE 11 A 13H/PAVELLÒ MUNICIPAL PER LA VESPRADA)

ENGANXA’T A L’ESPORT DE PEGO