Aquesta plana utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. D'acord Més Informació.
notícies notícies

Escola d'estiu 2013

Escola d'estiu 2013

La regidoria d’esports, com en l’edició anterior, vos convida a participar en L’escola d’estiu que va dirigida als xiquets de Pego, des de els 3 anys fins als 14 anys. Mitjançant aquesta amplia franja, els alumnes podran gaudir dels jocs i activitats proposades.

Es realitzen diferents activitats esportives i no sempre la mateixa. El que es vol fer es donar a conèixer diferents esports reglats,…per a que els xiquets observen que hi ha moltes maneres de fer activitat física. A més de realitzar tallers i cursos relacionats en l’oci, el reciclatge, el temps lliure i la salut dels xiquets.

El que s’ha intentat fer és diferents tipus d’activitats per a que els xiquets siguen coneixedors de que hi ha molts tipus d’esports i la pràctica port ser molt variada.

L’escola d’estiu es realitzarà des del 1 de juliol fins el 14 d’agost. En horari de 09:00 h fins les 14:00 h. Es pot triar el temps que volen participar i de la mateixa manera canvien els preus. Hi ha tres períodes temporals, i cadascun d’ells té un import de matrícula de 40€:

1.Des del 1 fins el 15 de juliol. (15 dies) 2.Des del 16 fins el 31 de juliol (1 mes) 3.Des del 1 de agost fins el 14 d’agost (1 mes i mig)

INSCRIPCIONS A PARTIR DEL DILLUNS 3 DE JUNY FINS EL 21 DE JUNY DE 2013 ( REGIDORIA D’ESPORTS 2on PIS AJUNTAMENT DE 11 A 13H)

ENGANXA’T A L’ESPORT DE PEGO