notícies notícies

Escola d'estiu 2013

Escola d'estiu 2013

La regidoria d’esports, com en l’edició anterior, vos convida a participar en L’escola d’estiu que va dirigida als xiquets de Pego, des de els 3 anys fins als 14 anys. Mitjançant aquesta amplia franja, els alumnes podran gaudir dels jocs i activitats proposades.

Es realitzen diferents activitats esportives i no sempre la mateixa. El que es vol fer es donar a conèixer diferents esports reglats,…per a que els xiquets observen que hi ha moltes maneres de fer activitat física. A més de realitzar tallers i cursos relacionats en l’oci, el reciclatge, el temps lliure i la salut dels xiquets.

El que s’ha intentat fer és diferents tipus d’activitats per a que els xiquets siguen coneixedors de que hi ha molts tipus d’esports i la pràctica port ser molt variada.

L’escola d’estiu es realitzarà des del 1 de juliol fins el 14 d’agost. En horari de 09:00 h fins les 14:00 h. Es pot triar el temps que volen participar i de la mateixa manera canvien els preus. Hi ha tres períodes temporals, i cadascun d’ells té un import de matrícula de 40€:

1.Des del 1 fins el 15 de juliol. (15 dies) 2.Des del 16 fins el 31 de juliol (1 mes) 3.Des del 1 de agost fins el 14 d’agost (1 mes i mig)

INSCRIPCIONS A PARTIR DEL DILLUNS 3 DE JUNY FINS EL 21 DE JUNY DE 2013 ( REGIDORIA D’ESPORTS 2on PIS AJUNTAMENT DE 11 A 13H)

ENGANXA’T A L’ESPORT DE PEGO