notícies notícies

Avís del començament del curs escolar 2013-2014 al centre municipal FPA "A.pérez ramos"

logo FPA Perez Ramos

L’Ajuntament de Pego, com tots els anys, organitza per mitjà de l’escola d’adults FPA “A. Pérez Ramos” cursos i ensenyaments conduents a l’obtenció de la titulació bàsica, dirigida a les persones que es troben a l’atur o aquelles amb contracte de formació i altra gent adulta que no tenen la titulació necessària i que els demanen per a apuntar-se a les borses de contractació.

Estos ensenyaments estan orientats per a l’obtenció dels títols de Graduat Escolar (1rCicle ESO) o Graduat Escolar en ESO (2nCicle ESO) i els títols de coneixements del valencià de la JQCV. Així com per a accedir als cicles de Formació Professional de Grau Mitjà.

També es fomenta la integració tant dels immigrants com dels residents estrangers, amb cursos que van des d’alfabetització i neolectors, a cursos que donen a conèixer les nostres llengües oficials: el valencià i el castellà, i la nostra cultura.

També organitza tallers par a l’aprofitament de l’oci com són els tallers de DIBUIX i PINTURA , RESTAURACIÓ DE MOBLES VELLS, MANUALITATS, BALL I TEATRE on es pot admirar i desenvolupar tot l’art i la destresa que tots tenim amagats, a més, de crear un ambient on tots participen i conviuen. Estos Tallers tenen un preu de matrícula que es podrà pagar en dos terminis i de la següent manera: Preu del curs = 100€ ( 50€ al principi del curs i 50€ durant el mes de gener). Els matriculats en un curs optaran a un 10% de descompte per cadascun de la resta de cursos que vulguen assistir.

EL PERÍODE DE PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS PER A LA MATRÍCULA DEL CURS ESCOLAR 2013/2014 QUEDA ESTABLERT DE DILLUNS A DIVENDRES DES DEL 2 FINS AL 30 DE SETEMBRE A LA SEGONA PLANTA DE L’AJUNTAMENT D’11 h. A 14 h. I TAMBÉ APARTIR DEL 16 DE SETEMBRE DE 19h A 21h AL CENTRE ESCOLAR DE FPA “A.PÉREZ RAMOS”.

Documents adjunts