notícies notícies

1a fira de la tapa "Pego també tapeja"

1a fira de la tapa 'Pego també tapeja

Les regidories de turisme i CREAMA de l’ajuntament de Pego han organitzat un nou esdeveniment gastronòmic, la 1a fira de la tapa “Pego també tapeja”, que tindrà lloc els dies 17 i 18 de maig. El lloc triat és el Passeig Cervantes i l’horari de la fira serà de 12.00 a 17.00 i de 19.00 a 24.00h.

Cada bar/restaurant tindrà la seua pròpia carpa. S’ubicarà una taquilla única per a la venda de tiquets. El preu de la tapa serà d’1,50 € i de la beguda d’1 €. Els patrocinadors de la beguda són Estrella Galicia i la distribuïdora Ceresola de Pego.

Els 7 restaurants participants són: Bondia, Ca Vicent, El Moss de Pego, Asador Gallego, La Tasqueta, Nèctar i Miracle. Cadascun tindrà un tirador de cervesa, una planxa, microones i una vitrina per al manteniment dels aliments.

El cartell anunciador va ser triat a través de un concurs a la pàgina del facebook de Pego i les Valls. Els cartells dels sis participants que van enviar la seua proposta eren votats pels seguidors del facebook. El guanyador, amb més “M’agrada”, va ser Ximo Piera Escrivà. L’autor, com a premi, rebrà un tiquet regal que consisteix en una tapa per a consumir a cadascun dels restaurants participants a la I fira de la tapa.

Per animar l’esdeveniment s’instal·larà un castell inflable i música ambient.