Aquesta plana utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. D'acord Més Informació.
notícies notícies

Escola d'estiu 2014

Escola d'estiu 2014

La REGIDORIA D’ESPORTS, ha creat un projecte D’ESCOLA D’ESTIU que va dirigit als xiquets del poble, és a dir des de els 3 anys fins als 12 anys. Mitjançant aquesta amplia franja, els alumnes podran gaudir dels jocs i activitats proposades.

 

Es realitzen diferents activitats esportives i no sempre la mateixa. El que es vol fer és donar a conèixer els diferents esports reglats, com ara, el handbol, voleibol i futbol sala i després altres de recreatius, com ara, les indiaques, el frisbee, el paracaigudes, etc. per a que els xiquets observen que hi ha moltes maneres de fer activitat física. A més de realitzar tallers i cursos relacionats en l’oci, el reciclatge, el temps lliure i la salut dels xiquets.

El que s’ha intentat fer és diferents tipus d’activitats per a que els xiquets siguen coneixedors de que hi ha molts tipus d’esports i la seua pràctica pot ser molt variada. El que s’ha de intentar fer es que no siga competitiu si no ha de ser recreatiu i divertit.

L’escola d’estiu es realitzarà des de l’1 de juliol fins el 14 d’agost. En horari de 09:00 h fins les 14:00 h. Es pot triar el temps que volen participar i de la mateixa manera canvien els preus. Hi ha tres trams de temps:

  • Des del 1 fins el 16 de juliol. (15 dies)
  • Des del 1 fins el 31 de juliol ( 1 mes)
  • Des del 2 de juliol fins el 14 d’agost (1 mes i mig)

Grups de alumnes, aproximadament entre 10 i 15 xiquets per cada grup d’edat. Es faran **manualitats, esport al pavelló segons l’edat, natació, visita a instal·lacions del poble (casa de cultura, biblioteca, Ajuntament..), classes de natació, circuits de patinatge i bicicleta, escalada en rocòdrom, excursions, cursos de muntatge de tendes d’acampada, tallers de nutrició, etc. Els divendres s’intentarà realitzar una activitat que dure tot el matí i que siga diferent a les realitzades durant la resta de la setmana.

INSCRIPCIONS A PARTIR DEL DIMECRES 1 DE JUUNY FINS EL 20 DE JUNY DE 2014 (REGIDORIA D'ESPORTS 2n PIS AJUNTAMENT DE 09 A 14H)

ENGANXA'T A L'ESPORT DE PEGO