notícies notícies

Escola d'estiu 2014

Escola d'estiu 2014

La REGIDORIA D’ESPORTS, ha creat un projecte D’ESCOLA D’ESTIU que va dirigit als xiquets del poble, és a dir des de els 3 anys fins als 12 anys. Mitjançant aquesta amplia franja, els alumnes podran gaudir dels jocs i activitats proposades.

 

Es realitzen diferents activitats esportives i no sempre la mateixa. El que es vol fer és donar a conèixer els diferents esports reglats, com ara, el handbol, voleibol i futbol sala i després altres de recreatius, com ara, les indiaques, el frisbee, el paracaigudes, etc. per a que els xiquets observen que hi ha moltes maneres de fer activitat física. A més de realitzar tallers i cursos relacionats en l’oci, el reciclatge, el temps lliure i la salut dels xiquets.

El que s’ha intentat fer és diferents tipus d’activitats per a que els xiquets siguen coneixedors de que hi ha molts tipus d’esports i la seua pràctica pot ser molt variada. El que s’ha de intentar fer es que no siga competitiu si no ha de ser recreatiu i divertit.

L’escola d’estiu es realitzarà des de l’1 de juliol fins el 14 d’agost. En horari de 09:00 h fins les 14:00 h. Es pot triar el temps que volen participar i de la mateixa manera canvien els preus. Hi ha tres trams de temps:

  • Des del 1 fins el 16 de juliol. (15 dies)
  • Des del 1 fins el 31 de juliol ( 1 mes)
  • Des del 2 de juliol fins el 14 d’agost (1 mes i mig)

Grups de alumnes, aproximadament entre 10 i 15 xiquets per cada grup d’edat. Es faran **manualitats, esport al pavelló segons l’edat, natació, visita a instal·lacions del poble (casa de cultura, biblioteca, Ajuntament..), classes de natació, circuits de patinatge i bicicleta, escalada en rocòdrom, excursions, cursos de muntatge de tendes d’acampada, tallers de nutrició, etc. Els divendres s’intentarà realitzar una activitat que dure tot el matí i que siga diferent a les realitzades durant la resta de la setmana.

INSCRIPCIONS A PARTIR DEL DIMECRES 1 DE JUUNY FINS EL 20 DE JUNY DE 2014 (REGIDORIA D'ESPORTS 2n PIS AJUNTAMENT DE 09 A 14H)

ENGANXA'T A L'ESPORT DE PEGO