notícies notícies

IV Jornades gastronòmiques de l'arròs bomba de Pego (del 20 al 26 d'abril)

IV Jornades gastronòmiques arrós bomba

Del 20 al 26 d’abril es celebraran les IV Jornades Gastronòmiques de l’arròs bomba de Pego.

12 restaurants del municipi oferiran durant aqueixa setmana menús especials, a 12 euros, que inclouen, a més del plat principal amb l’arròs bomba com a base fonamental, entrades, una beguda, cafè o postres. És necessària reserva prèvia. Aquestes jornades volen donar a conèixer la importància i la versatilitat que té l’arròs bomba de Pego i, per descomptat, la qualitat de la cuina pegolina.

Les IV Jornades Gastronòmiques de l’arròs bomba de Pego són una iniciativa que reedita les regidories de Turisme i CREAMA de l’Ajuntament de Pego, en col·laboració amb 12 restaurants locals. Seguint la filosofia amb què van nàixer fa quatre anys i, després del seu èxit, les Jornades gastronòmiques de l’arròs bomba de Pego volen posar el focus en la importància i la versatilitat de l’arròs bomba pegolí i la qualitat de la cuina pegolina.

Des del dilluns 20 fins al diumenge 26 d’abril, 12 restaurants pegolins oferiran menús de 12 € amb l’arròs bomba com a ingredient principal.

Els comensals podran triar, segons el dia i el restaurant, entre arròs amb crosta, arròs al forn, arròs a banda, paella de muntanya, arròs amb llamàntol, caragolà pegolina, olla, arròs amb fesols i penques, paella amb bacallà, coliflor i espinacs, paella amb faves i carxofes, paella d’ànec i foie, arròs melós ‘del senyoret’ o de marisc, entre altres.

Els restaurants participants són: Rafel, L’Om, Zorrilla, Ca Vicent, Casa Colom, Coopego, Bondia, Fillol’s, Casino Bar, Vent de Llevant, El Moss de Pego i Ca Briones.

A continuació podeu veure el calendari i els menús dels diferents restaurants.

Calendari IV Jornades gastronòmiques arrós bomba