Aquesta plana utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. D'acord Més Informació.
notícies notícies

II Fira de la tapa «Pego també tapeja»

IV Jornades gastronòmiques arrós bomba

Les regidories de turisme i CREAMA de l’ajuntament de Pego han organitzat, gràcies a l’èxit de l’any passat, la 2ª fira de la tapa “Pego també tapeja”, que tindrà lloc els dies 8, 9 i 10 de maig.

El lloc triat és el Passeig Cervantes i l’horari de la fira serà el divendres 8 de maig de 19.00 a 23.00h., dissabte 9 de 13:00 a 16:00 h y de 19:00 a 23:00 h i diumenge 10 de 13.00 a 16.00.

Cada bar/restaurant tindrà la seua pròpia carpa. S’ubicarà una taquilla única per a la venda de tiquets. El preu de la tapa serà d’1,50 € i de la beguda d’1 €. Els patrocinadors de la beguda són Estrella Galicia i la distribuïdora Ceresola de Pego.

Els 8 restaurants participants són: Bondia, Ca Vicent, Seven Pizza, El Moss de Pego, La Tasqueta, Vent de Llevant, Aranbea i Miracle.

El guanyador del cartell anunciador va ser Edu Alcina. L’autor, com a premi, rebrà un tiquet regal que consisteix en una tapa i beguda per a consumir a cadascun dels restaurants participants a la fira.