notícies notícies

V Jornades gastronòmiques de l'arròs bomba de Pego (del 18 al 24 d'abril)

V Jornades gastronòmiques arrós bomba

Del 18 al 24 d’abril se celebraran les V Jornades Gastronòmiques de l’arròs bomba de Pego.

12 restaurants del municipi oferiran durant eixa setmana menús especials, a 12 euros, que inclouen, a més del plat principal amb l’arròs bomba com a base fonamental, entrades, una beguda, cafè o postres. És necessària reserva prèvia. Aquestes jornades volen donar a conèixer la importància i la versatilitat que té l’arròs bomba de Pego i, per descomptat, la qualitat de la cuina pegolina.

Les V Jornades Gastronòmiques de l’arròs bomba de Pego són una iniciativa que reediten les regidories de Turisme i CREAMA de l’Ajuntament de Pego, en col·laboració amb 12 restaurants locals. Seguint la filosofia amb què van nàixer fa cinc anys i, després del seu èxit, les Jornades gastronòmiques de l’arròs bomba de Pego volen posar el focus en la importància i la versatilitat de l’arròs bomba pegolí i la qualitat de la cuina pegolina.

Des del dilluns 18 fins al diumenge 24 d’abril, 12 restaurants pegolins oferiran menús de 12 € amb l’arròs bomba com a ingredient principal.

Els restaurants participants són: Alejandro’s, Ca Briones, Casino Bar, Ca Vicent (Miracle), Casa Colom, CooperatVa, El Moss de Pego, L’Om, Rafel, Saló Fillo’s, Vent de llevant i Zorrilla.

A continuació podeu veure el calendari i els menús dels diferents restaurants.

Calendari V Jornades gastronòmiques arrós bomba