notícies notícies

Estudies a València i necessites un mitjà de transport directe?

Les Regidories de Joventut i Turisme informen que el proper 8 d´agost a les 20 hores en la Casa de Cultura d´Ondara tindrà lloc una reunió informativa adreçada als joves estudiants que necessiten desplaçar-se a València durant el curs 2016-2017 i volem comptar amb un mitjà de transport directe.

L´Associació d´estudiants AICMA informa que aquest any hi haurà una parada a Ondara els diumenges a les 20:15 per anar a València i un altra els divendres a les 18:30 per als joves que tornen. L´autobús va directe per l´AP7 i deixa als alumnes en diverses parades (Manuel Candela, Blasco Ibañez, Guàrdia Civil, Benimaclet, estació d´autobusos i Burjassot).

Segons informa AICMA «al calendari provisional per al primer quadrimestres (setembre, octubre, novembre i desembre) hi haurà un total de 30 viatges (15 d’ anada i 15 de tornada). I el preu serà de 225 euros per alumne tot el quadrimestre (7´5 euros el viatge)». a Els alumnes que estiguen interessats en aquest servei també poden contactar directament amb l´associació AICMA al correu aicmarina@gmail.com, al telèfon 608227546 o al perfil de Facebook AICMA-Intel·ligència Col·lectiva. L´Oficina de Turisme de Pego i Les Valls també es posa a la seua disposició per si sorgeix qualsevol dubte.