Aquesta plana utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. D'acord Més Informació.
notícies notícies

Vols formar part de la Nova Comissió de Carnestoltes?

En menys d’un mes tindrem una de les festes amb les quals més gaudim els pegolins, i no deixa indiferent a ningú!!! Tant per als que us agrada, com per als que no, és important dir la vostra.

Si teniu idees per a fer del Carnestoltes, la Baixada del Riu Bullent o la Pinyata, una festa més gran, més divertida, o més participativa, o si simplement voleu donar la vostra opinió per a millorar-la, ara és el vostre moment!!!

Deixeu les vostres dades personals en el correu electrònic comissions-festes@pego.org i podreu decidir de les festes del vostre poble. De segur que teniu molt a dir, no hi ha límit d’edat, tothom pot tindre el seu lloc.

Podreu decidir els horaris, l’organització, els llocs, els premis, els jurats, el “Carnaval Project” al que ens hem adherit, de les desfilades; tot el que té a veure amb el Carnestoltes més important de la Comunitat, per a gaudir nosaltres i fer gaudir als visitants.

Podem fer la nostra festa més gran!!! Podem i volem millorar i entre tots i totes ho aconseguirem!!

Deixa les teues dades i la teua opinió!!

Animeu-vos a participar!!!!

Regidoria de Festes i Participació Ciutadana.