notícies notícies

VI Jornades de l'arròs bomba de Pego

VI jornades arròs bomba

La regidoria de Comerç i Creama de l’Ajuntament de Pego junt en l’Associació d’Hostaleria de Pego han organitzat les VI Jornades de l’arròs Bomba del 23 al 30 d’abril. Participen 12 bars de la localitat es podrà tastar una gran varietat de receptes que tenen l’arròs bomba de Pego com a ingredient principal. La nova data per a la celebració d’estes jornades s’ha triat per coincidir amb la sembra de l’arròs bomba cultivat al Parc Natural de la Marjal de Pego-Oliva. Una data que vol mantenir-se per fidelitzar. Durant les jornades de l’arròs bomba de Pego s’oferiran menús amb un parell d’entrades, el plat principal elaborat amb arròs bomba de Pego, postre i una beguda inclosa. Enguany els preus dels menús variaran entre 12 i 18 euros depenent dels productes amb què es prepare cada plat. Serà necessària reserva prèvia. Durant eixa setmana la Tourist Info i els educadors del parc natural de la Marjal organitzaran rutes per conèixer l’espai de producció de l’arròs bomba.

Són 12 els bars que participen en esta nova edició de les jornades: Ca Vicent, Vent de Llevant, Casino Bar, Ca Briones, El Moss de Pego, Zorrilla, Rafel, Cooperativa, Saló Fillol’s, L’Om, Llit i Taula i Alejandro’s.

La setmana que ve hi haurà disponible una graella de menús per poder consultar l’oferta i els preus «perquè cadascú puga elegir» Al municipi el plat més típic amb arròs és la crosta, però durant les jornades de l’arròs bomba de Pego hi haurà d’altres tipus com, arròs a banda, paella, arròs del senyoret i altres arrossos.

El menú de les VI jornades de l’arròs bomba de Pego inclourà un parell d’entrants, el plat principal, el postre i una beguda.