notícies notícies

Campanya comerç de pego “Un Cabàs de Comerços” compra amb el cor.

Un cabas de Comerços

La data d’inici de la campanya serà el proper 14 d’octubre, participaran 27 comerços. L’horari serà des de les 10.00 fins les 13.00 hores.

L’objectiu de la campanya és iniciar una nova imatge del comerç i de les empreses de Pego on esta campanya serà el punt de partida de moltes més campanyes.

Comencem en els més menuts per a que coneguen la realitat del seu poble, la varietat de productes i serveis que poden trobar.

La finalitat de la campanya és que els nostres menuts coneguen i valoren el comerç de la seua localitat perquè és un comerç de proximitat que en realitat son les persones que els coneixen , els entenen i poden entrar al comerç o a la empresa com si fora casa d’ells.

Cada dissabte participaran 9 comerços i haurà 9 actuacions. Els horaris seran : A les 10:00, a les 11.30 i a les 13.00 hores

Les actuacions seran les següents:

  • Conta rondalles de l’escriptor Carles Valor on es faran a les 3 hores
  • Taller de Cinema on poden vorer curts d’origen infantil i d’origen òptic. No parlaran per a evitar barreres lingüístiques.
  • Actuacions Musicals, cada setmana haurà una actuació diferent.

Al mateix temps haurà espais destinats a jocs infantils i tradicionals al carrer.

En totes les actuacions hi haurà un monitor i un coordinador de les activitats, pels carrers haurà ambient musical i estaran tallats per a poder passejar tranquil·lament

Programació

Un cabas de Comerços