notícies notícies

VIII Setmana de l'arròs bomba de Pego

Curs fotografia amb el mòbil

La regidoria de Comerç i Creama de l’Ajuntament de Pego han organitzat les VIII Jornades de l’arròs Bomba, patrocinat pel Patronat Costa Blanca.

Així, del 07 al 14 d’abril, en 13 bars de la localitat es podrà tastar una gran varietat de receptes que tenen l’arròs bomba de Pego com a ingredient principal. La nova data per a la celebració d’estes jornades s’ha triat perquè siga un homenatge més al producte estrella de les jornades i de la localitat, l’arròs bomba cultivat al Parc Natural de la Marjal de Pego-Oliva. Durant les jornades de l’arròs bomba de Pego s’oferiran menús amb un parell d’entrades, el plat principal elaborat amb arròs bomba de Pego, postre i una beguda inclosa. Enguany els preus dels menús variaran entre 12 i 25 euros depenent dels productes amb què es prepare cada plat. Serà necessària reserva prèvia. Durant eixa setmana s’organitzaran rutes per conèixer l’espai de producció de l’arròs bomba.

Els bars participants d’enguany són: Ca Vicent, Casino Bar, Ca Briones, El Moss de Pego, Bar Zorrilla, Rafel Restaurant , Restaurant L’Om, Restaurant Llit i Taula, Alejandro’s Bar, Ca Merescal, Bar Nou Trinquet , Bar Daniel, Seven Pizza.