noticies noticies

S’inicia el procés d’expropiació dels terrenys necessaris per a construir la rotonda de l’Hostal Sant Jaume

El Ministeri de Transports i Mobilitat Sostenible ha enviat als propietaris afectats la notificació d’alçament d’actes prèvia a l’ocupació de les parcel·les

Continua avançant el projecte per a acabar amb el punt negre de l’encreuament de l’Hostal Sant Jaume, pas obligat per als veïns i veïnes de Pego que es desplacen a la platja. El Ministeri de Transports i Mobilitat Sostenible ha remés a tots els propietaris afectats (alguns d’ells, veïns de Pego) la notificació d’alçament d’actes prèvies a l’ocupació dels terrenys a expropiar, necessaris per a poder iniciar l’obra, un pas elevat i dos rotondes.

En esta missiva el Ministeri cita als propietaris afectats a comparéixer a la Casa de la Festa del municipi d’Oliva (cal recordar que la zona afectada es troba dins del terme municipal d’esta localitat). Els propietaris hauran de portar el document nacional d’identitat, així com una còpia. També la còpia i l’original del títol de propietat, una nota simple del registre de la propietat de data posterior a la de la notificació, l’últim rebut de contribució o en defecte d’això una certificació cadastral, certificat negatiu d’inscripció registral i acta notarial de l’Ajuntament.

“És un pas més per a poder desfer-nos d’este punt negre que tantes vides ha arrabassat. Sembla que ara si estem més prop de la fase final, l’inici de les obres”, apunta l’alcalde de Pego, Enrique Moll; qui s’ha mostrat molt il·lusionat amb este nou avanç.

L’eliminació del punt negre de l’Hostal Sant Jaume es realitzarà mitjançant un enllaç (pas elevat) entre la N-332 i la CV-678 al qual s’accedirà a través de dos rotondes. S’eliminaran també nombrosos accessos directes existents des de les propietats limítrofes a la carretera, mitjançant l’execució de camins laterals de servici. L’import de les obres està pressupostat en 9,6 milions d’euros.

 

Publicat en: