Aquesta plana utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. D'acord Més Informació.
notícies notícies

Programació Carnestoltes 2012

Cartell Carnestoltes 2012

Com ja sabeu enguany els carnestoltes tornen als carrers del nostre poble. Ací us presentem les activitats que n’hi han programades per a la diada, aixi com la localització de les diferents zones d’oci i serveis.

PER A GAUDIR DE L’AUTÈNTIC CARNESTOLTES, HEM DE RESPECTAR ELS VEÏNS, ELS CARRERS, LES CASES, ELS COTXES… HEM DE RESPECTAR EL NOSTRE POBLE.

 

Programació de la diada de carnestoltes 2012

*   Concentració de xiquets i xiquetes disfressats a la plaça del mercat. *   Cercavila infantil cap al passeig cervantes, on hi haurà jocs per a tots els xiquets. *   Taller de muixeranga al pla de la font. *   Inici del muntatge de les barres populars. *   Cercavila de la batucada **ONDARAATACK** i exhibició de muixerangues a la plaça del mercat. *   Actuació de l'orquestra **Zeppelin Band** al pla de la font (fins les 3 de la matinada). *   Gran desfilada de carnestoltes, amb l'itinerari: Pla de la font, Sant Agustí, Plaça de l'Ajuntament, Poeta llorente i Plaça del mercat.
Al mateix temps, en la plaça del mercat, començaran a sonar alternat-se les orquestres **Crash** i **La Bruja** i a la plaça de l'ajuntament hi haurà un gran discomòbil.

Distribució de zones

#### Zona de barres Del carrer poeta llorente fins Sant Rafel. #### Zona de Menjar Carrers La Pau i Sant Carles #### Zona d'emergències. La Pau, Jaume I, Sant Rafel, y Pla de Font.
Hospital de Campanya en l’Ambulatori(Ctra de Dénia). #### Zona de música Pla de la font (fins les 3 de la matinada)
Pl. Ajuntament (fins les 6h)
Poeta Llorente (fins les 6h)
Pl. Mercat (fins les 6h)
St Rafel (fins les 6h)
St Carles (fins les 6h)
Discoteques - Polígon (fins les 9 del matí)

Documents adjunts