Aquesta plana utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. D'acord Més Informació.
ajuntament ajuntament

Salutació de l'alcalde

Enrique Moll Briones, Alcalde de Pego
Enrique Moll Briones

Benvinguts a la plana web de l’Ajuntament de Pego.

Des d’aquesta plana pretenem acostar la nostra cultura, les nostres festes, la nostra gastronomia, la nostra agricultura i sobretot a la nostra gent, a tota la resta del món.

A Pego es pot gaudir de múltiples alternatives a l’oci, els nostres carnestoltes, compostos per tres caps de setmana (baixada del riu Bullent, carnestoltes i pinyata), les falles, la nostra Setmana Santa amb les seves diferents confraries, passos i processons, les festes de moros i cristians, l’últim cap de setmana de juny coincidint amb les festes patronals en honor del Stm. Ecce-Homo. La nostra gastronomia influenciada sobretot pel parc natural de la Marjal Pego-Oliva, amb els nostres arrossos (la crosta, la paella, l’arròs caldos amb fesols i penques, l’anguila a l’all i pebre, etc.) La visita al nostre parc és obligatòria , la seva diversitat animal el fan juntament amb l’Albufera el més important de la Comunitat Valenciana i un dels més importants d’Espanya El visitant també podrà admirar alguns dels nostres monuments històrics, com la Capella del Santíssim Ecce-Homo, patró de la vila, el temple parroquial de l’Assumpció, en el que destaquen el retaule de la Mare de Déu de l’Esperança, del segle XV , la doble Venonica del segle XV, i la talla del Crist de la Providència del segle XVII, el Museu Etnològic de l’arròs, i el Museu de Pintura en què es recull la col·lecció dels premiats al certamen nacional de pintura “Vila de Pego”.

Convidem a tota la gent a descobrir les possibilitats que ofereix aquesta plana web i sobretot el nostre poble.

Gràcies.