notícies notícies

El carnestoltes s'arrela als carrers de Pego

Carnestoltes 2013

El pròxim 9 de febrer celebrarem el Carnestoltes a Pego. Com l’any passat les disfresses tornaran a omplir els carrers del poble i durant unes hores els principals carrers estaran plens de festa i de gent. A l’edició anterior es va recuperar l’esperit tradicional del Carnestoltes i l’experiència va ser un èxit de manera que enguany es tornarà a repetir, , sempre tenint respecte pel poble i pel veïns.

Enguany la tradicional desfilada començarà a les 23:30, on es decidiran els premis a la millor disfressa individual i a la millor colla, i com a novetat, la música acabarà més prompte, a les 5 del matí, dins del casc urbà, mentre que a l’avinguda Joan Carles I tindrem totes les macrodiscomòbils junt a les discoteques de Pego,s’ampliarà l’horari fins ben entrada la matinada, per a intentar respectar també a aquells pegolins que no volen participar de la festa i també tenen dret al seu descans.

De la mateixa manera, també s’oferirà a la gent del poble la possibilitat de posar “barres” a les zones permeses. Per això, tota la gent que vulga posar una barra la Nit de Carnestoltes haurà d’omplir la sol·licitud adjunta i presentar-la a l’Ajuntament des del dia 22 fins el 31 de gener, una vegada les tinga’m totes farem un sorteig el dia 1 de febrer, tal i com ho expliquem al document adjunt a la sol·licitud. Podeu descarregar-se els documents ací, o recollir-los a l’Ajuntament.

Com en edicions anteriors hi haurà tres zones de música, una al Pla de la Font amb l’Orquestra “Limite”, altra a la Plaça del Mercat amb la “Crash” i recuperem un nou emplaçament a l’Avinguda d’Alacant (encreuament Passeig Reina Sofia) amb l’orquestra “Tribu”. Per tant tindrem al casc urbà orquestres que acabaran a les 5 del matí i macrodiscomòbils als voltants de l’Avinguda Rei Joan Carles I, que tancaran el Carnestoltes a les 8 de la matinada. Per suposat, per a tots el veïns perjudicats s’habilitarà un pàrquing amb vigilància privada per a poder deixar els vehicles fins l’endemà de matí.

I per a completar la Diada de Carnestoltes, pel matí tindrem la II Desfilada Infantil a les 11 del matí des de la Plaça del Marcat fins el Pla de la Font, on hi haurà jocs i animació infantil per a tots els xiquets. Per això heu d’apuntar-se a l’Ajuntament per classes o quintes.

Per a acabar el Carnestoltes, el dia 16 de febrer celebrarem l’Enterro de la Sardina, amb un passacarrer que eixirà des de la Plaça de l’Ajuntament a les 00:00 i després hi haurà correfocs a càrrec de “Foc i Som”, amb el seu espectacle “The wall”

Qualsevol dubte o qüestió, dirigir-se a la Regidoria de Festes (2on pis Ajuntament).

GAUDIM DE L’AUTÈNTIC CARNESTOLTES A PEGO.

Documents adjunts