Aquesta plana utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. D'acord Més Informació.
notícies notícies

El carnestoltes s'arrela als carrers de Pego

Carnestoltes 2013

El pròxim 9 de febrer celebrarem el Carnestoltes a Pego. Com l’any passat les disfresses tornaran a omplir els carrers del poble i durant unes hores els principals carrers estaran plens de festa i de gent. A l’edició anterior es va recuperar l’esperit tradicional del Carnestoltes i l’experiència va ser un èxit de manera que enguany es tornarà a repetir, , sempre tenint respecte pel poble i pel veïns.

Enguany la tradicional desfilada començarà a les 23:30, on es decidiran els premis a la millor disfressa individual i a la millor colla, i com a novetat, la música acabarà més prompte, a les 5 del matí, dins del casc urbà, mentre que a l’avinguda Joan Carles I tindrem totes les macrodiscomòbils junt a les discoteques de Pego,s’ampliarà l’horari fins ben entrada la matinada, per a intentar respectar també a aquells pegolins que no volen participar de la festa i també tenen dret al seu descans.

De la mateixa manera, també s’oferirà a la gent del poble la possibilitat de posar “barres” a les zones permeses. Per això, tota la gent que vulga posar una barra la Nit de Carnestoltes haurà d’omplir la sol·licitud adjunta i presentar-la a l’Ajuntament des del dia 22 fins el 31 de gener, una vegada les tinga’m totes farem un sorteig el dia 1 de febrer, tal i com ho expliquem al document adjunt a la sol·licitud. Podeu descarregar-se els documents ací, o recollir-los a l’Ajuntament.

Com en edicions anteriors hi haurà tres zones de música, una al Pla de la Font amb l’Orquestra “Limite”, altra a la Plaça del Mercat amb la “Crash” i recuperem un nou emplaçament a l’Avinguda d’Alacant (encreuament Passeig Reina Sofia) amb l’orquestra “Tribu”. Per tant tindrem al casc urbà orquestres que acabaran a les 5 del matí i macrodiscomòbils als voltants de l’Avinguda Rei Joan Carles I, que tancaran el Carnestoltes a les 8 de la matinada. Per suposat, per a tots el veïns perjudicats s’habilitarà un pàrquing amb vigilància privada per a poder deixar els vehicles fins l’endemà de matí.

I per a completar la Diada de Carnestoltes, pel matí tindrem la II Desfilada Infantil a les 11 del matí des de la Plaça del Marcat fins el Pla de la Font, on hi haurà jocs i animació infantil per a tots els xiquets. Per això heu d’apuntar-se a l’Ajuntament per classes o quintes.

Per a acabar el Carnestoltes, el dia 16 de febrer celebrarem l’Enterro de la Sardina, amb un passacarrer que eixirà des de la Plaça de l’Ajuntament a les 00:00 i després hi haurà correfocs a càrrec de “Foc i Som”, amb el seu espectacle “The wall”

Qualsevol dubte o qüestió, dirigir-se a la Regidoria de Festes (2on pis Ajuntament).

GAUDIM DE L’AUTÈNTIC CARNESTOLTES A PEGO.

Documents adjunts