notícies notícies

II Jornades Gastronòmiques Arròs Bomba Pego

II Jornades Gastronòmiques Arròs Bomba Pego

Pego celebrarà les II Jornades gastronòmiques de l’arròs de Pego

Les regidories de Turisme i Creama de l’Ajuntament de Pego, en col·laboració amb els restaurants de Pego, han organitzat les II Jornades gastronòmiques de l’arròs de Pego. Estes jornades van nàixer l’any passat per donar a conèixer la importància i la versatilitat de l’arròs bomba pegolí. Després d’aquella primera experiència, la segona edició d’estes jornades es tornen a repetir però amb un format diferent, ja que l’any passat va tenir lloc durant una setmana a finals d’abril i que ara es desenvoluparan els tres primers caps de setmana de juny.

Cada divendres, dissabte i diumenge alguns d’estos 13 restaurants permetran als veïns i veïnes de Pego i els seus visitants degustar estos plats d’arròs típics, com són la Crosta, paella, arròs a banda, etc. Els menús especials tenen un preu de 15 euros i inclouen, a més del plat principal, entrants, postre, café i beguda. Això sí, per a gaudir d’ells caldrà, prèviament, reservar. A més, en esta ocasió s’amplia l’oferta i s’elaboraran menús per a xiquets i xiquetes per 7,50€. A la pàgina web pegoilesvalls.es i www.creama.org) es publicarà el programa, i a les xarxes socials de Pego i les valls i de Creama Pego (facebook i twitter) s’anunciarà cada dia el menú i els restaurants que participen.

Complementàriament a aquestes jornades, el dissabte 1 de juny el parc natural ha organitzat una visita guiada gratuïta a la marjal de Pego on es visitarà la Muntanyeta verda i la zona del Salinar. Els telèfons per a inscriure’s són 96 642 32 05 i 679 19 52 27.

Documents Adjunts {: #head20130528}