Aquesta plana utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. D'acord Més Informació.
notícies notícies

II Jornades Gastronòmiques Arròs Bomba Pego

II Jornades Gastronòmiques Arròs Bomba Pego

Pego celebrarà les II Jornades gastronòmiques de l’arròs de Pego

Les regidories de Turisme i Creama de l’Ajuntament de Pego, en col·laboració amb els restaurants de Pego, han organitzat les II Jornades gastronòmiques de l’arròs de Pego. Estes jornades van nàixer l’any passat per donar a conèixer la importància i la versatilitat de l’arròs bomba pegolí. Després d’aquella primera experiència, la segona edició d’estes jornades es tornen a repetir però amb un format diferent, ja que l’any passat va tenir lloc durant una setmana a finals d’abril i que ara es desenvoluparan els tres primers caps de setmana de juny.

Cada divendres, dissabte i diumenge alguns d’estos 13 restaurants permetran als veïns i veïnes de Pego i els seus visitants degustar estos plats d’arròs típics, com són la Crosta, paella, arròs a banda, etc. Els menús especials tenen un preu de 15 euros i inclouen, a més del plat principal, entrants, postre, café i beguda. Això sí, per a gaudir d’ells caldrà, prèviament, reservar. A més, en esta ocasió s’amplia l’oferta i s’elaboraran menús per a xiquets i xiquetes per 7,50€. A la pàgina web pegoilesvalls.es i www.creama.org) es publicarà el programa, i a les xarxes socials de Pego i les valls i de Creama Pego (facebook i twitter) s’anunciarà cada dia el menú i els restaurants que participen.

Complementàriament a aquestes jornades, el dissabte 1 de juny el parc natural ha organitzat una visita guiada gratuïta a la marjal de Pego on es visitarà la Muntanyeta verda i la zona del Salinar. Els telèfons per a inscriure’s són 96 642 32 05 i 679 19 52 27.

Documents Adjunts {: #head20130528}