notícies notícies

Exposició "Siempre hay motivos para la Esperanza"

Esposició 'Siempre hay motivos para la esperanza'

Des de la Mancomunitat de Serveis Socials i Turisme de Pego, L’Atzúvia i Les Valls i l’Ajuntament de Pego mitjançant la Diputació d’Alacant, vos convidem a visitar l’exposició “SIEMPRE HAY MOTIVOS PARA LA ESPERANZA”, la qual romandrà oberta a la Casa de Cultura de Pego del 26 de febrer fins el 12 de març. Sols podre veure a Pego en tota la Marina Alta.

L’objectiu de l’exposició és reflexionar sobre la idea de la salut mental com “un estat de benestar en el qual l’individu s’adona de les seues pròpies aptituds i pot fer front a les pressions normals de la vida, pot treballar productiva i fructíferament i és capaç de fer una contribució a la comunitat” (definició segons la OMS). Així com donar a conèixer l’entitat d’acció social i de cooperació “Asociación del Teléfono de la Esperanza”, pionera en la promoció de la salut emocional de les persones en situació de crisis.

L’acte inaugural tindrà lloc el proper dia 26 de febrer a les 19h., a la Casa de Cultura, amb una conferència a càrrec de la mencionada associació denominada “Semillas para la felicidad”, així mateix es passarà una pel·lícula titulada “Sembrando esperanza”.

Esteu convidats a participar en l’acte inaugural i en l’exposició.

Esperem la vostra assistència, així com també la col·laboració en la difusió de l’exposició.