notícies notícies

Carnestoltes Pego 2016 - Informació per a llocs de venda i atraccions

Carnestoltes 2016

Els propers dies 6 i 13 de febrer es celebren els Carnestoltes i la Pinyata a Pego, respectivament. Tota persona que estiga interessada en instal·lar una atracció de fira o un lloc de venda de menjar durant la celebració d’aquestes festes haurà d’aportar la documentació que s’especifica en els documents adjunts.

El període per a presentar la documentació i pagar les taxes corresponents serà des del 11 fins al 22 de gener, tots dos inclosos, La documentació haurà de lliurar-se en el departament de festes (original i còpia o còpies compulsades), o per correu electrònic a ovpublica@pego.org, passat aquest període no es tindrà en compte cap sol·licitud. Per a qualsevol aclariment crideu al telèfon de l’Ajuntament 96 557 00 11 o al mòbil 620 267 233.

Documents adjunts.


Los próximos días 6 y 13 de febrero se celebran los Carnavales y la Pinyata en Pego, respectivamente. Toda persona que esté interesada en instalar una atracción de feria o un puesto de venta de comida durante la celebración de estas fiestas tendrá que aportar la documentación que se especifica en los documentos adjuntos.

El periodo para presentar la documentación y pagar las tasas correspondientes será desde el 11 al 22 de enero, ambos incluidos. La documentación se ha de presentar en el departamento de fiestas (original y copia o copias compulsadas), o por correo electrónico a ovpublica@pego.org, pasado este periodo no se tendrá en cuenta ninguna solicitud. Para cualquier aclaración llamen al teléfono del Ayuntamiento 96 557 00 11 o al móvil 620 267 233.

Documentos adjuntos.