notícies notícies

Programació carnestoltes 2017

Carnestoltes 2017

El proper 25 de febrer es celebrarà el Carnestoltes a Pego. Les disfresses tornaran a omplir els carrers del poble i durant unes hores els principals carrers estaran plens de festa i de gent. Podrem gaudir de la música i tindre un cap de setmana complet de festa per a menuts i grans, sempre tenint respecte pel poble i pels veïns.

Programació Carnestoltes 2017

DIVENDRES 24 FEBRER:

Fireta tota la setmana muntada al Passeig Michel fins al 5 de març.

DISSABTE 25 FEBRER:

  • 11.00 H VI Desfilada Infantil. Eixida des de la plaça del Mercat fins al Pla de la Font, amb l’organització la FILÀ CAPITANA BEDUÏNES, amb La Clandestina i molta més música. En arribar al Passeig Cervantes hi haurà jocs infantils per a animar el matí a tots els xiquets.
  • 16.00 H Començar el muntatge de les barres a la plaça del Mercat i a la plaça de l’Antic Regne de València.
  • 18.00 H Seguici de carnestoltes. Desfilada amb gegants i cabuts, un drac, dolçaines, tabals i danses populars, un carnestoltes cultural. Des de la plaça de l’Ajuntament fins al pla de la font. Organitzat per la comissió de carnestoltes.
  • 19.00 H Inici de la macro discomòbil del Pla de la Font amb animació.
  • 20.30 H Eixida de la desfilada de Carnestoltes des del Pla de la Font. Com l’any passat la desfilada donarà dues voltes al Passeig Cervantes, on el jurat decidirà quines són les millors disfresses. Hi haurà un premi de colla de fins a 6 components i un altre de colla a partir de 7, dotats de 400 i 800 € respectivament.
  • 00.30 H Inici de la música a les altres quatre zones, plaça del Mercat, plaça de l’Antic Regne de València, St. Carles i plaça Ajuntament.
  • 06.00 H Acaba tota la música dins del poble. Comencen els serveis de neteja, i tant la seguretat privada, com la policia i la guàrdia civil, vetllaran per a que tot torne a la normalitat.

DIMARTS 28 DE FEBRER:

Tot i enguany no ser festiu, els xiquets no hi aniran a l’escola i serà un dia perfecte per a celebrar la crosta

DISSABTE 4 DE MARÇ:

  • 23.30 Desfilada de Pinyata des de la Plaça l’encreuament de Capità Cendra i Sant Jaume, fins al Pla de la Font, on es cremaran les “sardines”. Els vehicles podran accedir al punt d’encontre per Capitan Cendra, o bé des del Carrer Dénia-Mestre Blasco.
  • 02.00 Començarà el correfoc a càrrec de la Colla “Dimonis Rafolins” de l’Alqueria D’Asnar, que eixiran del Pla de la Font i faran el següent itinerari: Pla de la Font, Passeig Cervantes, Ausiàs March, Carmel Giner, Llavador, St. Agustí, Pla de la Font.
  • Al llarg de Sant Agustí i al Pla de la Font hi haurà “barres” populars amb música.

Documentació adjunta