notícies notícies

IV fira de la tapa "Pego També Tapeja"

IV Fira de la tapa Pego també tapeja

Les regidories de Comerç i CREAMA de l’Ajuntament de Pego han organitzat després l’èxit dels darrers anys la 4a fira de la tapa “Pego també tapeja”, tindrà lloc els dies 19, 20 i 21 de maig. L’esdeveniment està subvencionat per l’Ajuntament de Pego i del Patronat Costa Blanca.

La ubicació serà com sempre en el Passeig Cervantes, l’obertura serà el divendres a les 19,00 hores. L’horari de La fira serà el següent. divendres 19 de maig de 19.00 a 24.00h., dissabte 20 de maig des de les 12.00 hores fins les 16,00 hores i de les 19.00 fins les 24,00 hores. I diumenge 21 de maig des de les 12.00 fins les 16.00 hores.

El divendres dia 19 a les 20.00 hores és realitzarà el concurs i el jurat estarà format per professionals dels sector de la restauració per a premiar a les dos millors tapes, un premi serà a la tapa amb millor sabor i presentació i l’altre a la tapa més innovadora.

Cada bar/restaurant tindrà la seua pròpia carpa. S’ubicarà una taquilla única per a la venda de tiquets. El preu de la tapa serà d’1,50 € i de la beguda d’1 €. Els patrocinadors de la beguda són Estrella Galícia i la distribuïdora Ceresola de Pego.

Els 8 restaurants participants són: El Moss de Pego, Ca Vicent, Seven Pizza, La Tasqueta, Vent de Llevant, Aranbea, Llit i Taula, i el Zorrilla. Durant els tres dies haurà ambient musical, actuacions i balls. La guanyadora i autora del cartell és Rosa Mari Pérez concurs realitzat per Facebook.