Aquesta plana utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. D'acord Més Informació.
notícies notícies

IV fira de la tapa "Pego També Tapeja"

IV Fira de la tapa Pego també tapeja

Les regidories de Comerç i CREAMA de l’Ajuntament de Pego han organitzat després l’èxit dels darrers anys la 4a fira de la tapa “Pego també tapeja”, tindrà lloc els dies 19, 20 i 21 de maig. L’esdeveniment està subvencionat per l’Ajuntament de Pego i del Patronat Costa Blanca.

La ubicació serà com sempre en el Passeig Cervantes, l’obertura serà el divendres a les 19,00 hores. L’horari de La fira serà el següent. divendres 19 de maig de 19.00 a 24.00h., dissabte 20 de maig des de les 12.00 hores fins les 16,00 hores i de les 19.00 fins les 24,00 hores. I diumenge 21 de maig des de les 12.00 fins les 16.00 hores.

El divendres dia 19 a les 20.00 hores és realitzarà el concurs i el jurat estarà format per professionals dels sector de la restauració per a premiar a les dos millors tapes, un premi serà a la tapa amb millor sabor i presentació i l’altre a la tapa més innovadora.

Cada bar/restaurant tindrà la seua pròpia carpa. S’ubicarà una taquilla única per a la venda de tiquets. El preu de la tapa serà d’1,50 € i de la beguda d’1 €. Els patrocinadors de la beguda són Estrella Galícia i la distribuïdora Ceresola de Pego.

Els 8 restaurants participants són: El Moss de Pego, Ca Vicent, Seven Pizza, La Tasqueta, Vent de Llevant, Aranbea, Llit i Taula, i el Zorrilla. Durant els tres dies haurà ambient musical, actuacions i balls. La guanyadora i autora del cartell és Rosa Mari Pérez concurs realitzat per Facebook.