notícies notícies

V Fira de la tapa de Pego 2018

V Fira de la tapa de Pego 2018

V FIRA DE LA TAPA “PEGO TAMBÉ TAPEJA”

Les regidories de Comerç i CREAMA de l’Ajuntament de Pego han organitzat, després de l’èxit dels darrers anys, la 5a fira de la tapa “Pego també tapeja”. Tindrà lloc els dies 18, 19 i 20 de maig. L’event està subvencionat per l’Ajuntament de Pego i del Patronat Costa Blanca Gastronomia.

La ubicació serà com sempre en el Passeig Cervantes, l’obertura serà el divendres a les 19,00 hores. L’horari de La fira serà el següent. divendres 18 de maig de 19.00 a 24.00h., dissabte 19 de maig des de les 12.00 hores fins les 16,00 hores i de les 19.00 fins les 24,00 hores. I diumenge 20 de maig des de les 12.00 fins les 16.00 hores.

El divendres dia 18 a les 20.00 hores és realitzarà el concurs i el jurat estarà format per professionals dels sector de la restauració per a premiar a les dos millors tapes, un premi serà a la tapa amb millor sabor i presentació i l’altre a la tapa més innovadora.

Cada bar/restaurant tindrà la seua pròpia carpa. S’ubicarà una taquilla única per a la venda de tiquets. El preu de la tapa serà d’1,50 € i de la beguda d’1 €. Els patrocinadors de la beguda són San Miguel.

Els 5 restaurants participants són: El Moss de Pego, Seven Pizza, Vent de Llevant i Gallego, Llit i Taula, i el Zorrilla.

Activitats complementàries:

  • Durant els tres dies haurà ambient musical
  • Dissabte de vesprada ens amenitzarà la xaranga garanxa de Pego,
  • Dissabte de matí haurà classe lliure de ball i a càrrec de Eva Morera.
  • Enguany com a novetat hauran activitats per a xiquets, divendres (18) i dissabte (19) de matí, Estaran amb monitores pintacares i manualitats.

La guanyadora i autora del cartell és Mar Folqués Devesa, concurs realitzat per Facebook.