notícies notícies

Campanya del pare

Campanya del pare

La campanya del pare consisteix en fomentar les compres en Pego. Els comerços entregaran paperetes per a realitzar una rifa a partir del dia 11 de març fins els dia 18. El sorteig va unit a la nova marca turística “el cor de la Marina”.

https://www.pegoilesvalls.es/va/noticia/49-pego-presenta-dos-nuevos-productos-turisticos-para-captar-turismo-de-proximidad.

El dia 19 de març, abans de la macletà, al voltant de les 13.30 hores, des del balcó de l’Ajuntament, les falleres majors anunciaran al guanyador/a d’un d’aquest dos premis:

1 er premi: Pack Ambra, el qual consisteix en una ruta guiada per la zona de Pego i les Valls per a 4 persones durant 2 dies amb allotjament inclòs, dinar, i desdejuni.

Incorpora els mateixos complements que el pack Bullent per al primer dia, i el segon dia inclou eixida de senderisme segons les necessitats del grup.

Valorat en 420 €

2 on premi: Pack Bullent, el qual consisteix en una ruta guiada per a 4 persones. Incorpora lloguer de bicicleta + menú + pack d’embotits i arròs + visita al museu de l’arròs, visita al casc històric + servici de guia.

Valorat en 200€.