noticies noticies

Pego aposta de nou pel rasca per a fomentar el consum en el comerç local a l’estiu

L’Ajuntament posa en marxa una altra nova campanya, a partir de l’1 d’agost, en la qual es repartiran 12.000 bitllets dels quals més de 700 tindran premi

L’Ajuntament de Pego s’ha fixat l’objectiu de revitalitzar el comerç local durant l’el període estiuenc. Per a això, al costat de l’Associació de Comerciants i Professionals, posarà en marxa la proposada ‘L’Estiu, més prop, impossible, amb el Comerç de Pego’, de nou una campanya de rasca amb la que els i les clients tindran premi per la seua fidelitat.

Esta nova promoció seguix la línia de les anteriors edicions de ‘rasca i gana’ (ja s’han celebrat tres). Els comerços associats i que s’han adherit a la campanya, de moment quaranta, repartiran rasques als seus clients quan estos i estes realitzen compres superiors als 20 euros. Hi haurà un total de 12.000 bitllets dels quals 726 tindran premi, “es tracta de xicotets detalls amb els quals premiar la fidelitat dels clients i les clientes: cabassos, necessers, matalassets, ombrel·les, frisbees i pales per a jugar a la platja”, apunta el regidor de Promoció Econòmica i Creama, Raül Tamarit. Però a més, ha indicat Tamarit, “hi haurà un rasca amb un premi de major valor, un cap de setmana d’hotel per a dos persones (valorat en 300 euros), per a donar un poc més d’al·licient a la promoció”.

Esta nova campanya, que s’iniciarà el pròxim 1 d’agost i fins a la finalització d’existències, seguix la línia de la presentada en la passada primavera: ‘Sempre al teu costat, més a prop impossible’, en la qual els comerciants i els clients es van fer fotos en els ‘photocalls’ repartits pels comerços del municipi.

La nova campanya de ‘Rasca i gana’ ve de la mà de l’eslògan ‘Sempre al teu costat’ i per això “gran part dels articles que es repartiran són coses que ens agrada portar sempre a l’estiu”, ha remarcat la tècnica de desenvolupament local en Creama, Alicia Carbonell.

“Des del govern de Pego sempre hem apostat pel suport al comerç local, esta iniciativa dels rasques ajuda a alleugerir el descens de clients que patixen els negocis locals en els mesos de juliol i agost, quan gran part de la població es va a la platja a estiuejar. Nosaltres sempre apostem pel comerç de qualitat per al nostre municipi”, ha insistit Tamarit.

Per part seua, la presidenta de l’Associació de Comerciants i Professionals, Diana Sendra, ha agraït “el suport de l’Ajuntament, per fomentar este tipus d’iniciatives i, en este cas, donar continuïtat a esta proposta amb la qual es fidelitza als clients”. Sendra ha matisat a més que per a esta nova campanya, a diferència de les anteriors, “s’ha millorat la qualitat dels regals amb l’objectiu que siguen més duradors, a més hem apostat per una línia de productes més sostenibles”. La presidenta dels comerciants ha assegurat, a més, que el sector està fent un esforç per facilitar al client les seues compres, “per exemple s’està apostant per recuperar l’horari de vesprades durant els dies d’estiu. Sabem que en esta època de l’any la majoria de la gent estiueja a la platja pel que són moments més difícils, encara així, molts ja obrim una o dos vegades per setmana per a donar un servici al qual molts clients s’estan adaptant i agraïxen”.

Esta nova iniciativa de ‘rasca i gana’ està impulsada per l’Ajuntament de Pego, conjuntament amb l’Associació de Comerciants i Professionals de Pego i Creama Pego i Les Valls. I compta amb la col·laboració de la Unió Gremial i el finançament (a través d’una subvenció) de la Conselleria d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme de la Comunitat Valenciana.

Bons Consum

La campanya dels rasca és una més de les iniciatives que emprendrà el consistori per a fer costat al comerç local. De fet, Tamarit ha avançat que tornaran a apostar pels Bons Consum per a el mes vinent de setembre, “és una campanya que té molt bon acolliment tant per part dels comerços com dels usuaris. A més hi haurà algunes millores respecte a altres anys”.

 

Publicat en: